Telefoni och Internet för de kloka och sparsamma:
IKEA family erbjuder nya telefonitjänster

Idag presenteras nya IKEA family. Sverige är pilotland för en nysatsning som ger IKEA familys medlemmar en rad nya förmåner som underlättar livet hemma. I samarbete med Glocalnet erbjuder IKEA telepaketet "ringring" som bl a innebär att de 1,1 miljoner som är med i IKEA family och skaffar tjänsten kan ringa gratis till varandra.

Ringring-erbjudandet innehåller:

- Glocalnet tror på samarbeten med företag med starka varumärken och stora kundbaser. IKEA är en drömpartner. IKEAs vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. I vår gemensamma satsning är kunden vinnaren. Vi levererar tjänsten, men kan hålla så låga priser tack vare att IKEA ger oss möjlighet att nå ut till många kunder, säger Jan Edholm VD på Glocalnet.

Erbjudandet finns i detalj på: www.ikea.se/family och www.glocalnet.se/ringring

Glocalnet utvecklar och marknadsför telekomtjänster - fast och mobil telefoni samt Internetaccess - för privatmarknaden. Företaget är den enda leverantören i Sverige som kan erbjuda tjänsterna integrerat med gemensam faktura, kundservice och självbetjäningsportal samt olika kombinationserbjudanden. Glocalnet kan erbjuda kommunikationstjänster direkt till slutkonsument eller ge företag med starka varumärken och stora kundbaser möjlighet att erbjuda sina kunder telefoni, antingen under eget varumärke eller med Glocalnets. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Glocalnetaktien är noterad på O-listan vid Stockholmsbörsen.Denna information skickades av Waymaker http://www.waymaker.se

Följande filer finns att ladda ned: